Verimli İlkokulu

Vizyon: Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Yaratıcı, Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Yurtsever, Yüksek donanımlı, Üretken, Ahlaklı, Dinamik, Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmak.

Misyon: Türkçeyi ve bir yabancı dili etkili bir biçimde öğrenmelerini kullanmalarını sağlamayı, öğrencileri ilgi ve yeteneklerine göre bir üst öğrenime hazırlamayı, kendine güvenen, katılımcı, araştırmacı, kendisiyle ve çevresiyle barışık bireyler yetiştirmeyi, çağdaş ve modern eğitim imkânlarını öğrencinin eğitimine sunmayı amaçlar.

Başarılar:

Saatler: 12:45-17:30
Isınma: kalorifer
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - Okul Telefon No 0 (486) 533 21 49

Belgegeçer -

WEB - https://silopiverimliilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Başverimli Belediyesi Yanı /Cumhuriyet mahallesi /Verimli İlkokulu 73410 Silopi/ŞIRNAK

Öğretim Şekli :İKİLİ

Yerleşim Yeri - Başverimli Beldesi Cumhuriyet mahallesi Verimli İlkokulu 73410 Silopi/ŞIRNAK Tel:04865332149

Ulaşım Silopi merkezden servis ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Şırnak merkeze uzaklık:80 km Silopi ilçe merkezine uzaklık:8 km